Arr/Komposition

Att komponera och arrangera är nog faktiskt det enda jag tycker är lika kul som att spela. Jag har stor erfarenhet av att arrangera folkmusik, både i en friare folkmusikalisk stil med mycket utrymme för egen kreativitet, vilket är det sätt på vilket vi jobbar i de grupper jag spelar med, och i ”strängare”, klassisk form, där allt är noterat.
Jag har skrivit verk för allt från solopiano till symfoniorkester, vunnit pris för körverk och skrivit på beställning för t ex Marinens Musikkår, Lunds studentsångare, Folkmusikorkestern vid Musikhögskolan i Plovdiv i Bulgarien, och Malmö Symfoniorkester. Jag har också gjort arrangemang för European Youth Folk Orchestra, skrivit och arramgerat musiken till musik- och dansföreställningar, och till en skiva med vissångerskan Gitte Pålsson.

Nedan kan du söka ibland de verk jag har skrivit som kan räknas till ”noterad musik”. Sedan har jag skrivit en massa låtar också, men de är inte arrangerade på noter på det viset.

Verk märkta ”Svensk Musik” är inlämnade till Svensk Musik och kan beställas därifrån. Övriga verk kan beställas direkt från mig via e-mail.